Bohagsflytt

Välj från urvalet av städer här nedan

Vi trafikerar regelbundet

Göteborg, Jönköping, Linköping, Norrköping, Stockholm, Uppsala, Gävle, Söderhamn, Hudiksvall, Sundsvall, Härnösand, Övik, Umeå, Skellefteå, Piteå, Luleå

Ska du flytta och behöver flytthjälp med bohaget

Vare sig flytten går till andra änden av landet, utomlands eller till grannkvarteret så transporterar vi med trygga händer dina ägodelar. Vi har rutin och mångårig erfarenhet av bohagsflytt. På så sätt kan vi tillsammans med dig planera och prioritera så att att går så smidigt som möjligt inför flytten av ditt bohag.
Flytta med oss, det lönar sig.

Flytta med Timrå Express

Våra flyttlösningar kan anpassas efter dina behov. Vi erbjuder flytthjälp såsom nedpackning av dina saker inför flytten, vi kan även bistå med flyttstädning då boendet är utflyttat. Varje flytt är unik och vi tillgodoser dina behov så att din flytt känns trygg och säker. På ett snabbt och smidigt sätt förflyttar vi ditt bohag
Vi är inte främmande för några uppdrag, gäller det en pianoflytt eller en transport av kristallkronan, hela eller delar av ditt hem, så kan vi lova att vi med trygghet utför vårt jobb.

FRÅGOR OM BOHAGSFLYTT

Vad kan jag få hjälp med när jag ska flytta? Vi kan hjälpa dig med att planera din flytt från start till mål. Utefter dina behov tar vi hand om såväl packning som flyttstädning. Våra rutinerade flyttgubbar kan med säkerhet ordna en smidig flytt för dig. Vad kostar det att anlita en flyttfirma? Priset beror på hur långt du ska flytta, om flytten går inom Sverige och hur stort bohaget är som ska transporteras. Kontakta oss för en offert! Hur snabbt kan jag få flytthjälp?Vi kör flyttlass från norr till söder flera gånger per vecka. Kontakta oss så klämmer vi in din flytt så snart det bara går!