Flyttfirma Linköping

Vi är en flyttfirma i Linköping som erbjuder bohagsflytt, kontorsflytt och magasinering

Timrå Express är en flyttfirma som erbjuder bohagsflytt, företagsflytt, kontorsflytt och magasinering i Linköpingsområdet. Vi har många års erfarenhet av flyttjänster och flytthjälp och har funnits i snart 30 år. Välj oss på Timrå Express när du söker flyttfirmor i Linköping.
Oavsett om flytten går till andra delen av landet, utomlands eller till kvarteret intill i Linköping så är flyttlasset i trygga händer. Vi har rutin och många års erfarenhet av bohagsflytt och kontorsflytt

Flytthjälp med bohag/ Bohagsflytt

Vad kan jag få hjälp med inför min flytt?
Vi kan hjälpa med att planeringen av flytten från start till mål. Utifrån era önskemål tar vi hand om såväl packning som flyttstädning. Våra rutinerade flyttgubbar kan med säkerhet ordna en smidig flytt.
Vad kostar det att anlita en flyttfirma?
Priset beror på hur lång flytten är, om flytten går inom Sverige och hur stort flyttlasset är som ska transporteras. Kontakta oss för en offert!
Hur snabbt kan man få flytthjälp?
Vi kör flyttlass från norr till söder flera gånger per vecka. Kontakta oss så klämmer vi in flytten så snart det bara går!

Internationell flytt

Vad ska jag tänka på inför min utlandsflytt? Förutom den vanliga grundliga planeringen inför en flytt är det bra. Hur är tullreglerna vid en utlandsflytt? Du behöver inte betala någon tullavgift om du flyttar inom EU. Du behöver inte heller anmäla varor som förs över och mellan gränserna inom EU, detta eftersom det är en tullregion. Ska du däremot flytta utanför EU ́s gränser krävs olika dokumentation och anmälan innan flytten kan genomföras. För mer information om det, besök Tullverkets hemsida. Ett tips är också att kontakta svenska konulatet i det landet som du ska flytta till, de har mycket information om vad som gäller och vad man ska tänka på inför, under och efter en flytt.

Kontorsflytt

Vad ska vi tänka på då vi ska flytta vårt kontor?
För att vi på ett så smidigt sätt som möjligt ska kunna hjälpa till i kontorsflytten är det viktigt att ni har en tydlig plan för i vilken ordning saker ska flyttas. Om det finns en överblick över organisationen underlättar det för både er och oss.
När är det smidigast att flytta företaget?
Smidigast att flytta är då det stör verksamheten minst. På så sätt får både vi och ni en bättre arbetsplats. En flytt på en helg kan kosta lite mer, men också innebära att flytten går fortare och ni kan återgå till arbete snabbare.
Vilka tjänster kan flyttfirman bistå med?
Förutom packhjälp, bärhjälp, lastning och lossning kan vi bl a bistå med hjälp av nedmontering och montering av möbler som tillhör kontoret.

Magasinering

Vad kostar det att magasinera mina saker?
Kostnaden är beroende på hur många kvm du behöver magasinera och under hur lång tid. Är mina saker säkra? Du kan vara trygg med att dina saker förvaras i säkerhet. Vår personal tar hand om dina ägodelar i en bevakad miljö.
Hur kommer jag åt mina saker?
Du kan när som helst komma åt eller hämta dina grejor, kontakta oss så hjälper vi dig!

För att få ett prisförslag på just din flytt i Linköping, vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert.

Gratis OffertSnabbt & enkelt